nationaldagen_pan
Foto: Arkivbild

Åtalas efter omfattande narkotikainnehav

En märstabo åtalas efter att polisen i samband med tillslag beslagtagit cirka tio kilo cannabis och över 100 MDMA-tabletter

centrum_artikel_host

Det var i vintras som polisen slog till mot en adress i Märsta. Där hittade man en stor central där man tror att en man från Märsta distribuerade cannabis och MDMA-tabletter till sina köpare. Polisen beslagtog 6,8 kilo cannabis och 2,8 kilo cannabis i form av industruhampa i samband med tillslaget. Dessutom fans över 100 MDMA-tabletter.

En man i 35-årsåldern åtalas nu för grovt narkotikabrott. Enligt åtalet varken erkänner han eller förnekar brott. Ytterliga en man åtalas, denne förnekar brott. Polisens spaningar ledde fram till att 35-åringen överlät narkotika till en köpare i januari. Han åtalas även för grovt penningtvättsbrott i samband med att han uppmanat köpare att betala i kryptovaluta.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

connys_helsida
bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out