moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Åtalas efter klimatattack på flygplan

Ett flertal personer åtalas nu efter en aktivistattack i höstas på Aranda flygplats.

centrum_artikel_host

Det var i slutet av oktober som ett flertal personer klev på flygplan som skulle lämna Arlanda och där vägrade sätta sig ner när de beordras till det av kabinpersonal. Istället började personerna högläsa texter hålla upp banderoller. Fyra personer åtalas för attackerna på Arlanda för brott mot luftfartslagen, en av personerna åtalas även för våldsamt motstånd då han satt sig motvärn i samband med polisens ingripande och försvårade därmed gripandet.

defacto_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
nrh
dackskifteoutsider
marknaden_outsider