defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Åtal mot väsbybo efter knivrån i Märsta

En man från Väsby åtalas för att ha knivrånat en märstabo på sin bil i centrala Märsta.

centrum_artikel_host

För ett år sedan knivrånades en märstabo på sin bil i centrala Märsta. En man från Väsby har nu åtalats för grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel och rån alternativt stöld. Utöver bilen så tvingade gärningsmannen till sig plånbok och kontanter. Mannen som är i 35-årsåldern nekar till brott. Han ska också ha kört bilen utan giltigt körkort varpå han åtalas för olovlig körning.

moderat_pan_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
humbacken_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host