moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Åtal för våldtäkt på gruppboende

En man i övre 20-årsåldern åtalas för våldtäkt som skedde på ett gruppboende i kommunen i höstas.

centrum_artikel_host

Mannen tvingade en flicka till sex i höstas. Flickan bodde på ett gruppboende i Märsta och hon hade frivilligt bjudit hem killen till boendet. Hon sa nej till sex men mannen tvingade henne ändå. Mannen är i övre 20-årsåldern och folkbokförd i en kommun söder om stan. Åklagaren yrkar i andra hand på oaktsam våldtäkt. Något som innebär att mannen borde vetat om att flickan inte deltagit frivilligt.

dackskifte_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
nrh
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
connys
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider