defacto_pan2020

Åtal för att ha försökt resa med falska covidtest

Ett par från Strängnäs ertappades med falska covid-tester i samband med avresa från Arlanda.

centrum_artikel_host

Strängnäs tidning rapporterar att ett strängnäspar försökte checka in med falska covid-test på Arlanda. De skulle till Ryssland men resan slutade alltså i incheckningsdisken. De har nu åtalats för brukande av falsk urkund. När personalen i incheckningsdisken ringde företaget som ska ha utfärdat intyget så bekräftades att paret inte fanns id eras register.

Ett vittne som jobbade i incheckningen och som tittade på dokumenten uppgav att de såg ut som att något tippexat, kopierat och sen skrivit för hand på intyget. Nyligen dömdes en person för falskt test i samband med utresa och flera polisanmälningar har gjorts för att man visat upp falska test.

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

moderat_pan_helsida
connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
connys
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host