centrum_panorama_hostshopping
Mattias Askerson viger under PrideveckanFoto: Sigtuna kommun

Askerson blir vigselförrättare i Sigtuna Rådhus under Prideveckan

Moderatpolitikern Mattias Askerson kommer att vara vigselförrättare i Sigtuna Rådhus i samband med Stockholm Pride där det satsas på drop-in-vigsel 29 juli - 3 augusti!

centrum_artikel_host

När Stockholm Pride drar igång den 29 juli, kan HBTQI-par även besöka Sigtuna rådhus för att gifta sig utan att boka i förväg. Från den 29 juli till den 3 augusti firas all slags kärlek under Stockholm Pride, och kärleken når också Sigtuna. Tisdagen den 30 juli öppnar Sigtuna rådhus för drop-in borgerliga vigslar med HBTQI+-tema, ett uppskattat inslag som arrangerats tidigare år.

Den nya vigselförrättaren är Mattias Askerson, en engagerad politiker i Sigtuna kommun. Han ser fram emot dagen med stor entusiasm:
– Jag ser fram emot att möta paren som har valt en framtid tillsammans och hoppas på många fina och högtidliga stunder under dagen. Det ska bli en ära att vara en del av deras kanske viktigaste stund i livet,” säger Mattias.

Initiativ erbjuder par som planerat att gifta sig under Stockholm Pride en alternativ plats för sin vigsel. Efter ceremonin kan paren njuta av en picknick i Sigtunas allmänna trädgårdar eller sitta vid vattnet och njuta av lugnet vid Mälarens strand.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
connys
centrum_outsider_host