centrum_panorama_hostshopping
Airport City Stockholm ska vara en levande flygplatsstad.Foto: Pressbild

Arlandastad Holding säkrar 800 miljoner för kommande projekt

Arlandastad Holding har fått loss ytterligare 800 miljoner kronor för att genomföra sina satsningar i Sigtuna kommun: - Eftersom vi befinner oss i en kraftig tillväxt och har fortsatt stor efterfrågan är det oerhört tillfredställande att ha en bra finansiering säkrad, kommenterar VD Dieter Sand.

centrum_artikel_host

Arlandastad Holding håller på med flertal parallella projekt i Airport City Stockholm-området kring Arlanda och säkerställde 800 miljoner kronor genom bankfinansiering för ändamålen. Pengarna avser finansiering för projekt som startar under 2018 och första halvan av 2019:
– Vi bygger för framtiden. Med stora satsningar på transportinfrastrukturen förstärker vi tillgängligheten mot E4 och Arlanda flygplats. Scandinavian Expo,den nya internationella mötes- och eventarenan öppnar 2020 och redan nu har vi nordens största utbildningskluster för fordonsindustrin, DRIVELAB, på plats i området, säger Dieter Sand vd för Arlandastad Holding.

pantamera_avc_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
centrum_outsider_host