centrum_panorama_hostshopping
Thomas CasselFoto: Pressbild

Arlandastad Holding rekryterar Cassel

Arlandastad Holding rekryterar Thomas Cassel som tidigare varit kommersiell chef på Swedavia.

centrum_artikel_host

Thomas Cassel rekryteras till Arlandastad Holding och ska utveckla kommersiella projekt i sin nya roll. De senaste tjugo åren har han arbetat övergripande ansvarig för kommersiella investeringar och intäkter samt utvecklat nya affärsområdet. Han har ett förflutet på Swddavia men kommer närmast från Optimal där han under nio år utvecklat handelsplatser och kommersiella ytor åt fastighetsägare och förvaltningsorganisationer inom både privat och offentlig sektor.
– Jag har haft förmånen att under många år arbeta sida vid sida tillsammans med Arlandastad Holding genom Airport City Stockholm med fokus på ett gemensamt mål, att utveckla flygplatsstaden. Med min långa erfarenhet inom kommersiell utveckling och förädling av markinnehav kommer jag bidra med ett holistiskt synsätt med fokus på kundens behov vilket kommer gynna den fortsatta utvecklingen av området, säger Thomas Cassel blivande Kommersiell Projektledare, Arlandastad Holding.

Arlandastad Holding ökar investeringstakten och tanken är att Cassel ska arbeta med expansionen av Drivelab och Scandinavian XPO för att hitta samarbetspartners som vill lägga sin verksamhet i Arlandastad.
– Vi är väldigt glada över att Thomas har valt att börja arbeta med oss. Vi växlar upp investeringstakten och är nu i ett läge där bolaget växer och har behov av fler skarpa kompetenser. Med Thomas på plats kommer vi kunna arbeta ännu mer framåtriktat med affärsutveckling och uthyrning. Thomas förmåga att se helheten och hans långa erfarenhet inom kommersiell utveckling gör honom till rätt på person på rätt plats, säger Erik Nyberg Projektchef, Arlandastad Holding.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
connys