eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild/Arlandastad Holding

Arlandastad får SM-tävling

Duathlon-SM kommer att genomföras på Arlandastad testtrack i maj 2021.

centrum_artikel_host

Duathlon är en tävling där man springer, cyklar och avslutar med löpning. SM för 2021 arrangeras av Väsby Triathlon på Arlandastad Test track.
– Väsby SS Triathlon är stormförtjusta över att Duathlon SM är tillbaka på ostkusten och att det blir vi som får arrangera det som en försäsongstävling 1 maj. Sprintdistans och draftingtävling i alla klasser! Spring, cykla, springa på helt avskild, bilfri trafikövningsplats, Arlandastad Testtrack II, skapad för att tänja gränser för kurvtagning och acceleration kommer bli fantastiskt roligt. En publikvänlig tävling fylld av action och med stor satsning på barn och ungdom kommer bli superkul, säger tävlingsledaren Nikklas Jorme i ett uttalande.

Tävlingen går 1:a maj.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Sport Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Klart för SMACK-rundan

Sport Traditionella SMACK-rundan närmar sig och Sigtuna Märsta Cykelklubb är redo för start: - Man kan fortfarande anmäla sig, säger Stefan Lagerkvist på SMACK.

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Sport Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

Dags för SMACK-Rundan på söndag

Sport Nu på söndag är det dags för SMACK-Rundan som går i kommunen: - Vi har som tidigare år olika distanser att välja på allt från 40km till 120km, berättar Stefan Lagerqvist på SMACK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out