helsida_bostad
Foto: Pressbild/Arlandastad Holding

Arlandastad får SM-tävling

Duathlon-SM kommer att genomföras på Arlandastad testtrack i maj 2021.

centrum_artikel_host

Duathlon är en tävling där man springer, cyklar och avslutar med löpning. SM för 2021 arrangeras av Väsby Triathlon på Arlandastad Test track.
– Väsby SS Triathlon är stormförtjusta över att Duathlon SM är tillbaka på ostkusten och att det blir vi som får arrangera det som en försäsongstävling 1 maj. Sprintdistans och draftingtävling i alla klasser! Spring, cykla, springa på helt avskild, bilfri trafikövningsplats, Arlandastad Testtrack II, skapad för att tänja gränser för kurvtagning och acceleration kommer bli fantastiskt roligt. En publikvänlig tävling fylld av action och med stor satsning på barn och ungdom kommer bli superkul, säger tävlingsledaren Nikklas Jorme i ett uttalande.

Tävlingen går 1:a maj.

connys_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
arbete_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh