eldsjal2024_pan
Abed Aslan kan prisas på LärargalanFoto: Sigtuna kommun

Arlandagymnasiets flyktekniklärare kan prisas

Abed Aslan, lärare på flygteknikutbildningen, är nominerad "Årets lärare" vid Lärargalan i Sverige. Lärargalan är en årlig händelse som syftar till att hylla och uppmärksamma landets bästa lärare i olika kategorier. I år har Abed Aslan blivit den stolta utvalda kandidaten från Sigtuna kommun, utsedd av Lärargalans jury.

centrum_artikel_host

Lärargalan tar sin början genom elevernas engagemang, där de under våren får nominera sina favoritlärare. Från de tusentals nomineringar som strömmade in från elever över hela Sverige, framträdde Abed Aslan som en värdig kandidat. Sigtuna kommun står enad bakom sin skicklige yrkeslärare, som arbetar på flygteknikutbildningen vid Arlandagymnasiet.

Med 2681 nomineringar i ryggen var Abed Aslan inte bara Sigtuna kommuns val, utan även en representant av den kvalitet och dedikation som präglar lärarkåren i hela landet. Lärargalan uttrycker att det finns en mångfald av engagerade, kunniga och motiverade lärare i svenska skolor, som dagligen förändrar liven för sina elever. Abed Aslan uppfyller dessa kriterier på ett sätt som inte bara ger kunskap utan också skapar en positiv inverkan på de unga sinnen han handleder.

Motiveringen till Abed Aslans nominering till Årets lärare är en hjärtlig hyllning till hans pedagogiska skicklighet och varma engagemang i elevernas utveckling. Enligt nomineringen är Abed en lärare som man vill ha med sig genom livet. Han lyckas göra lektionerna till en rolig stund och skapar en trygg atmosfär där eleverna kan diskutera både skolrelaterade och privata ämnen. Abed Aslan är en pedagog som strävar efter varje elevs framgång och är väl anpassad för att säkerställa att alla kan nå sin fulla potential.

Lärargalan är inställd att äga rum den 16 oktober 2023, då Sveriges främsta lärare kommer att hyllas för deras enastående arbete i utbildningens tjänst. Abed Aslan, som är en inspiration för både elever och kollegor, kommer säkert vara en stark kandidat för utmärkelsen Årets lärare i Sverige. Sigtuna kommun kan vara stolt över att ha en sådan skatt som Abed Aslan i sin utbildningsgemenskap.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
mp_eu_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out