centrum_panorama_hostshopping

Arlanda vidare till nästa omgång

Arlanda gick vidare till nästa kvalomgång efter 2-1 borta mot Forssa: -Vi visar bra lagmoral, säger Maik Aslan.

centrum_artikel_host

FC Arlanda vann med 2-1 borta mot Forssa och går vidare med totalt 5-3. Forssa startade bäst och tog ledningen redan efter några minuter. I det läget var borlängelaget vidare i dubbelmötet. Efter knappa halvtimmen spelad kom kvitteringen av Fahad Muhammad Hassan. Resultatet stod sig nästan hela matchen och Forssa var bara ett mål från att skicka ut Arlanda. Men istället slog Hassan till igen, 2-1 i 86:e minuten när Forssa gick på för segermål. Därmed var Forssa tvungna att göra två mål för avancemang. Det blev en övermäktig uppgift och resultatet stod sig.

Lagkaptenen Mark Aslan säger till märsta.nu att man följer matchplanen och visar bra moral som inte ger upp.
– Nu ska vi ta Kungsängen, säger Aslan.

Kungsängen slutade på negativt kval i Division 2. Man säkrade kvalplatsen först i sista omgången efter 6-0 mot Fagersta. Speldatum för första matchen har ännu inte spikats. Segraren i nästa möte går vidare till Division 2.
– Vi har stor kapacitet i laget och jag tror på oss, fortsätter Aslan.

moderat_fokus_helsida
hockeyskola_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

defacto_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

nrh_sigtuna

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
connys
moderat_bli_medlem
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
nrh