kommun_skoterska
Foto: Svensk Innebandy/Adam Troy

Arlanda Väsby Legends vann SM

I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

centrum_artikel_host

Veteran-SM avgjordes i IFU Arena i Uppsala efter att ha ställts in två gånger på grund av pandemin. I klassen 45+ vann Arlanda Väsby legends efter finalsegern mot Nykvarns IF Vereran. Matchen var lika efter både full tid och förlängning. Den avgörande straffen satte Maimon Abdallah.
– Det är ballt. Man har nog inte smält det. SM-guld är SM-guld och det spelar ingen roll om man är 45 eller 68. Det är häftigt, sa Maimon i ett uttalande.

EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Sport Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

moderat_fokus_helsida

Kanonstart för RA19 i Division 1 – Siktar på minst kval

Sport RA 19 har fått en kanonstart på serien och siktar nu på kvalspel till Allsvenskan: - Försökt att få gruppen att verkligen gå åt samma håll och att vi har krav på varandra och det är verkligen grymma tjejer som sliter, säger tränare Daniel Eklund.

ica_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Sport Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

nrh_sigtuna
sap_sep23_helsida

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Sport Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida

RA19 vidare i USM

Sport I helgen spelades USM för RA 19, födda 2005, och man gick även vidare till nästa steg.

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Sport Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

connys_helsida
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Sport Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

adhd_kommun
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Sport Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

hockeyskola_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Sport Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh