moderat_pan_nov

Arlanda upp – MIK kvalar

Efter söndagens resultat står det klart att Märsta IK får kvala till trean och FC Arlanda avancerar till Division 2.

centrum_artikel_host

FC Arlanda blev mästare i kostym. De kunde under söndagen följa hur Vaksala-Viggbyholm spelade 2-2. Därmed har FC Arlanda ett ointagligt försprång i tabellen och är klara för tvåan igen efter bara en säsong i Division 3. Därmed blir FC Arlandas avslutande match mot Procyon meningslös.

Märsta IK har nu chansen att ta klivet upp i Division 3 igen efter 5-2 mot Håbo. MIK kvalar mot ett gotländskt lag på Gotland i helgen. Fanna går upp direkt i trean.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
agy_oppethus
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider