sap_pan23

Arlanda inleder kvalet på lördag

På lördag inleds kvalet till Division 2 och Arlanda startar hemma.

centrum_artikel_host

FC Arlanda gick vidare till kvalomgång 2 till Division 2. Där ställs de mot Kungsängen som först i sista omgången av tvåan säkrade kvalplats efter 6-0 borta mot jumbon Fagersta. Första matchen spelas på Midgårdsvallen på lördag med start 14.00, returen spelas veckan därpå, 31/10 i Kungsängen också med start 14.00.

Lagen möttes för två år sedan i Division 3, samma år som Arlanda åkte ur trean. Det året klev Kungsängen upp i tvåan och höll sig kvar 2019, 2020 blir det alltså kval.
– Vi ska spela vårt spel då har vi stor chans att besegra även lag i tvåan, säger Maik Aslan.

FC Arlanda gjorde en justering på tränarsidan i slutet av säsongen som innebar att Freddy ”Chino” Gonzales kom in i staben tillsammans med Elias Charbachi.
– Vi spelar med mer energi nu, vi var lite för bekväma i slutet av serien men sista omgången såg det bättre ut mot Järfälla, berättar Aslan.

sap_sep23_helsida
nrh_sigtuna
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

defacto_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

hockeyskola_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

pantamera_avc_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

ica_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

joes-helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

socialdem_sep23_outsider
moderat_bli_medlem
swedol_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out
hockeyskola_outsider
joes_outsider