centrum_panorama_hostshopping

Arlanda inleder kvalet på lördag

På lördag inleds kvalet till Division 2 och Arlanda startar hemma.

centrum_artikel_host

FC Arlanda gick vidare till kvalomgång 2 till Division 2. Där ställs de mot Kungsängen som först i sista omgången av tvåan säkrade kvalplats efter 6-0 borta mot jumbon Fagersta. Första matchen spelas på Midgårdsvallen på lördag med start 14.00, returen spelas veckan därpå, 31/10 i Kungsängen också med start 14.00.

Lagen möttes för två år sedan i Division 3, samma år som Arlanda åkte ur trean. Det året klev Kungsängen upp i tvåan och höll sig kvar 2019, 2020 blir det alltså kval.
– Vi ska spela vårt spel då har vi stor chans att besegra även lag i tvåan, säger Maik Aslan.

FC Arlanda gjorde en justering på tränarsidan i slutet av säsongen som innebar att Freddy ”Chino” Gonzales kom in i staben tillsammans med Elias Charbachi.
– Vi spelar med mer energi nu, vi var lite för bekväma i slutet av serien men sista omgången såg det bättre ut mot Järfälla, berättar Aslan.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider