moderat_pan_nov
Foto: Swedavia/Daniel Asplund

Arlanda drabbas av förseningar

Även Arlanda påverkas av vädret och det förekommer vissa förseningar både för ankommande och avgående plan.

centrum_artikel_host

Snöovädret påverkar även Arlanda där det förekommer förseningar på mellan 30-60 minuter på vissa flighter. Det är dock inte alla som är försenade. Förseningarna gäller främst avgående flighter och kan komma att hålla i sig hela dagen rapporterar SVT Stockholm.
– Vi har tagit in extrapersonal och har jobbat hårt med avisning av flygplanen, att snöröja landningsbanor och vägarna kring Arlanda, säger Ellan Laurin, pressansvarig Swedavia.

dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

centrum_host_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider