kyrka_advent _pan
Foto: Peter Kroon/Arbetsförmedlingen

Arbetslösheten fortsätter ner

Arbetslösheten bland kommuninvånarna minskar och uppgår nu 6,6 procent.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommuns arbetslöshetssiffror har minskat kraftigt sedan restriktioner till följd av pandemin upphörde. Jämfört med förra året har arbetslösheten minskat med hela 1,3 procentenheter och uppgår nu till 6,6 procent för juni 2022. Bland utrikesfödda är det fortsatt höga siffror, 16,9 procent av andelen inskrivna, men det är dock en minskning med drygt fem procent jämfört med förra året.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
julmarknad_2022
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
nrh
connys
pantamera_out
marknaden_outsider