centrum_panorama_hostshopping

Anton Nilsson förlänger med Skånela

Skånela IF har säkrat en viktig pjäs inför kommande säsonger genom att förlänga kontraktet med lagkaptenen Anton Nilsson.

centrum_artikel_host

Efter att ha börjat sin handbollskarriär i Skånelas handbollsskola och tillbringat några år som senior både inom och utanför klubben, återvände Anton till moderklubben 2021. Med stort hjärta för Skånela och som lagkapten har Anton blivit en central del av herrlaget.

Föreningens glädje över förlängningen är tydlig, och Anton Nilsson hyllas som en av seriens bästa tvåvägsspelare. Med imponerande tvåmeters längd och en utsträckt räckvidd tillför han unika kvaliteter till laget. Förlängningen innebär också kontinuitet på niometer och möjligheten att bygga vidare på lagets spelstil och utveckling.

Anton Nilsson själv uttrycker tillfredsställelse över kontraktsförlängningen och betonar fördelen av att behålla stora delar av truppen under flera säsonger. Han ser fram emot att vara en del av den sammanhållna gruppen och hoppas på att laget, som varit nära framgång de senaste säsongerna, kan förverkliga drömmen om att avancera och spela i Handbollsligan.

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider