sap_feb_pan

Anton Nilsson förlänger med Skånela

Skånela IF har säkrat en viktig pjäs inför kommande säsonger genom att förlänga kontraktet med lagkaptenen Anton Nilsson.

centrum_artikel_host

Efter att ha börjat sin handbollskarriär i Skånelas handbollsskola och tillbringat några år som senior både inom och utanför klubben, återvände Anton till moderklubben 2021. Med stort hjärta för Skånela och som lagkapten har Anton blivit en central del av herrlaget.

Föreningens glädje över förlängningen är tydlig, och Anton Nilsson hyllas som en av seriens bästa tvåvägsspelare. Med imponerande tvåmeters längd och en utsträckt räckvidd tillför han unika kvaliteter till laget. Förlängningen innebär också kontinuitet på niometer och möjligheten att bygga vidare på lagets spelstil och utveckling.

Anton Nilsson själv uttrycker tillfredsställelse över kontraktsförlängningen och betonar fördelen av att behålla stora delar av truppen under flera säsonger. Han ser fram emot att vara en del av den sammanhållna gruppen och hoppas på att laget, som varit nära framgång de senaste säsongerna, kan förverkliga drömmen om att avancera och spela i Handbollsligan.

foraldranatverk_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

connys_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider