eldsjal2024_pan

Antalet smittade ökar kraftigt

En kraftig ökning av covid19-smittade har konstaterats i kommuen för vecka 43.

centrum_artikel_host

Folkhälsomyndighetens siffror för vecka 43 i Sigtuna kommun visar på 26 nya fall, det är den högsta nivån sedan vecka 26. På tre veckor har antalet smittade ökat med 61 personer till totalt 515 under hela pandemin i kommunen. Det är oklart hur många som avlidit i kommunen på grund av covid19 sedan i somras eftersom Folkhälsomyndigheten slutat rapportera in siffror på lokal nivå då det är för få fall. I regionen har sju personer avlidit förra veckan på grund av covid19. Nästan 3000 nya fall konstaterades. Sju personer vårdas på intensiven.

connys_helsida
spedition_helsida
pantamera_avc_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
connys
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider