eldsjal2024_pan
Foto: Marie Ullnert/Sahlgrenska

Antalet smittade nu 435 personer

De nya siffrorna för covid-19 visar fem nya fall i kommunen.

centrum_artikel_host

Fem nya fall av covid-19 har konstaterats för vecka 33, det innebär att kommunen för sjätte veckan i rad har under tio fall. Vecka 27 var det 22 fall, sedan dess har smittan kraftigt minskat. Sedan pandemin bröt ut och började rapporteras på kommunnivå har 435 fall konstaterats. Sjukdomsfallen per 10 000 invånare är 89 i Sigtuna kommun.

För Region Stockholm är det nu 24 174 fall totalt, 416 fall anmäldes vecka 33, en person har avlidit till följd av viruset och fem personer vårdas i intensivvård. Totalt antal avlidna är nu 2391 personer.

storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
spedition_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
connys
nrh_sigtuna
storemore_out
pantamera_out
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host