moderat_pan_nov
Foto: Norrtälje kommun

Antalet fall minskar marginellt

Coronafallen i kommunen minskar, men bara med enstaka fall den senaste veckan.

centrum_artikel_host

Veckan 15 var det 179 kommuninvånare som testades positivt för covid-19, det är ungefär på samma nivå som vecka 14 då 181 fall konstaterades. Vecka 12-13 var det cirka 250 fall per vecka. Totalt under pandemin har 3952 kommuninvånare provtagits med konstaterad covid-19. Sigtuna ligger för vecka 15 på samma nivå som Upplands-Väsby men ett flertal av grannkommunerna har högre smittotal.

I Region Stockholm vecka 15 var det drygt 9500 stockholmare som konstaterats smittade. Det är på ungefär samma nivå sedan vecka 12. Antalet avlidna i Regionen förra veckan var 15 personer och totalt under pandemin har 4134 stockholmare mist livet med covid-19.

pantamera_avc_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

connys_helsida
moderat_pan_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out