eu_valet_panorama

Antalet fall kvar på samma nivå

Antalet covid-19-fall är kvar på samma nivå i kommunen som de senaste fyra veckorna.

centrum_artikel_host

För vecka 48 var det 52 nya covid-19-fall i kommunen vilket innebär att antalet är kvar på samma nivå som de senaste fyra veckorna, kring 50. I kommunen har nu 5425 sjukdomsfall konstaterats under pandemin vilket är snart 11 procent av befolkningen. Sigtuna hade gångna veckan 10 fall per 10 000 invånare vilket i jämförelse med andra länskommuner är relativt lågt. Både Väsby och Vallentuna har exempelvis högre siffror.

För hela Region Stockholm var det 3394 fall, något fler än vecka 47 som var på 3272. Tolv stockholmare vårdades på intensiven förra veckan och två har avlidit med covid-19. Totalt under pandemin har nu 4531 avlidit.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
mp_eu_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider