centrum_panorama_hostshopping

Antalet fall kvar på samma nivå

Antalet covid-19-fall är kvar på samma nivå i kommunen som de senaste fyra veckorna.

centrum_artikel_host

För vecka 48 var det 52 nya covid-19-fall i kommunen vilket innebär att antalet är kvar på samma nivå som de senaste fyra veckorna, kring 50. I kommunen har nu 5425 sjukdomsfall konstaterats under pandemin vilket är snart 11 procent av befolkningen. Sigtuna hade gångna veckan 10 fall per 10 000 invånare vilket i jämförelse med andra länskommuner är relativt lågt. Både Väsby och Vallentuna har exempelvis högre siffror.

För hela Region Stockholm var det 3394 fall, något fler än vecka 47 som var på 3272. Tolv stockholmare vårdades på intensiven förra veckan och två har avlidit med covid-19. Totalt under pandemin har nu 4531 avlidit.

centrum_host_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

defacto_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

dack_helsida
connys_helsida
joes-helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
joes_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider