moderat_pan_nov

Antalet fall kvar på samma nivå

Antalet covid-19-fall är kvar på samma nivå i kommunen som de senaste fyra veckorna.

centrum_artikel_host

För vecka 48 var det 52 nya covid-19-fall i kommunen vilket innebär att antalet är kvar på samma nivå som de senaste fyra veckorna, kring 50. I kommunen har nu 5425 sjukdomsfall konstaterats under pandemin vilket är snart 11 procent av befolkningen. Sigtuna hade gångna veckan 10 fall per 10 000 invånare vilket i jämförelse med andra länskommuner är relativt lågt. Både Väsby och Vallentuna har exempelvis högre siffror.

För hela Region Stockholm var det 3394 fall, något fler än vecka 47 som var på 3272. Tolv stockholmare vårdades på intensiven förra veckan och två har avlidit med covid-19. Totalt under pandemin har nu 4531 avlidit.

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
julmarknad_2022
vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
marknaden_outsider