Antalet fall halverades förra veckan

Antalet fall i kommunen av covid-19 minskade kraftigt men är fortfarande på en väldigt hög nivå.

centrum_artikel_host

Siffror från FHM för vecka 5 visar att det varit 608 fall av covid-19 i kommunen, vilket är nästan en halvering jämfört med vecka 4. Smittspridningen är fortsatt hög i hela länet. Region Stockholm meddelar att 580 personer igår morse vårdades på sjukhus eller i geriatrisk vård med covid-19. 25 av dessa är på intensiven och 419 på akutsjukhus.

joes-helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
storemore_out
swedol_outsider
slottsby_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider