centrum_panorama_hostshopping
Foto: UC

Anrikt märstaföretag i konkurs

Anrika Märsta Rostskydd och Bilvård AB begärdes nyligen i konkurs.

centrum_artikel_host

Det anrika företaget Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag, som har varit en del av kommunens näringsliv sedan det grundades år 1991, har nu hamnat i ekonomiska svårigheter. Den 16 april inleddes en konkurs för företaget.

Enligt det senaste bokslutet från december 2022 redovisade företaget en omsättning på 320 000 kronor, men tyvärr även en förlust på 54 000 kronor. Trots sina ansträngningar att upprätthålla verksamheten anställdes endast en person av bolaget.

Det är betydande att notera att Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag var det enda företaget i kommunen som gick i konkurs under vecka 16.

Källa: Newsworthy

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
connys