helsida_bostad
Foto: Svenska Spel

Ännu en storvinst till kommunen-Sigtunabo vann 16 miljoner

Ännu en kommuninvånare har vunnit miljoner på spel, denna gång en sigtunabo som vann 16 miljoner på Lotto.

centrum_artikel_host

Det var på onsdagen på Lotto1 som en sigunabo som spelade online vann 16 miljoner. Den rätta raden var 10 ─ 12 ─ 15 ─ 21 ─ 22 ─ 26 ─ 32 med tilläggsnummer 17 ─ 11 ─ 16 ─ 25.

Det var drygt en månad sedan någon i Sverige vann på Lotto1 och jackpotten var uppe i 16 miljoner kronor. Senaste gången någon överhuvudtaget tog hem en så hög jackpot var för tio månader sedan. Nu kommer Svenska spel ta kontakt med vinnaren och boka in ett bankmöte. Tidigare i år vann en märstabo 12,8 miljoner kronor på Eurojackpott.

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

pantamera_avc_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
swedol_outsider
arbete_outsider