sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Ännu en (S)-veteran vill att Lundqvist avgår

Lars-Erik Kalles deklarerade tidigare i veckan att David Lundqvist bör avgå eller stoppas av partiet, nu får han sällskap av ännu en partikamrat i William Pettersson.

centrum_artikel_host

David Lundqvists bok om Olov Holst som gavs ut för drygt en veckan sedan har inte tagits emot med öppna armar av några socialdemokrater. Lars-Erik Kalles ansåg att David borde stoppas av partiet och avgå från sin roll som kommunrevisor. Nu får han sällskap av William Pettersson.

I en insändare till märsta.nu redogör Pettersson för rollen som kommunrevisor. Han konstaterar där att han håller med Lars-Erik Kalles slutsats om att David Lundqvist bör bytas ut.
– Medborgarna i Sigtuna kommun drabbas och den representativa demokratin skadas om så inte sker, skriver Pettersson.

pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida
foraldranatverk_helsida
connys_helsida
skridskodisco_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
connys
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host