kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild

Ännu en man utan uppehållstillstånd arbetade på Arlanda

Ännu en man som inte har tillstånd att vistas i landet arbetade på Arlanda avslöjar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

I helgen rapporterade märsta.nu om att en man utan uppehållstillstånd arbetade på airside som mekaniker. På onsdagen gjordes ett nytt avslöjade av Aftonbladet då det visade sig att ännu en man upptäckts utan uppehållstillstånd.

Även denna man hade en ”badge” och arbetade på airside. Han var efterlyst och skulle utvisas från landet enligt Aftonbladet. Trots att efterlysningen gick ut i flera myndigheters system lyckades han alltså få en tjänstebricka av Swedavia och blivit säkerhetsprövad.

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh
connys