centrum_panorama_hostshopping
Anne-Lee Holm, tvåa från vänster, i Svenska Gymnastikförbundets styrelseFoto: Pressbild

Anne-Lee Holm väljs in i Gymnastikförbundets styrelse

I samband med Svenska Gymnastikförbundets förbundsmöte nyligen så valdes Anne-Lee Holm från SMGK in i styrelsen som ledamot.

centrum_artikel_host
Svenska Gymnastikförbundet har valt en styrelse där Sigtuna Märsta Gymnastikklubbs verksamhetsledare Anne-Lee Holm ingår.
– Vad jag vill bidra med till förbundet är att jobbar för att alla barn och ungdomar ska kunna hitta rörelseglädjen och kunna vara med och välja på vilken nivå man vill träna och/eller tävla. Det egna drivet ska vara ledande och inte vad man kan i form av rörelser. Gympa för alla, träning hela livet!
Anne-Lee har bred erfarenhet från gymnastiken där hon varit engagerad i flera olika delar som artistisk gymnastik, truppgymnastik, familjegympa, barngympa och från ungdomar inom både bredd och trupp samt gruppträning för vuxna.
– Även min erfarenhet från utlandstjänster och den erfarenheter jag samlat på mig gällande kulturella skillnader var ett pluss.
pantamera_avc_helsida
hockeyskola_helsida
sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

skanela_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

nrh_sigtuna
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

moderat_fokus_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

joes-helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

centrum_host_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
socialdem_sep23_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out
skanela_outsider
connys
hockeyskola_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
moderat_bli_medlem