centrum_panorama_hostshopping
Anne-Lee Holm, tvåa från vänster, i Svenska Gymnastikförbundets styrelseFoto: Pressbild

Anne-Lee Holm väljs in i Gymnastikförbundets styrelse

I samband med Svenska Gymnastikförbundets förbundsmöte nyligen så valdes Anne-Lee Holm från SMGK in i styrelsen som ledamot.

centrum_artikel_host
Svenska Gymnastikförbundet har valt en styrelse där Sigtuna Märsta Gymnastikklubbs verksamhetsledare Anne-Lee Holm ingår.
– Vad jag vill bidra med till förbundet är att jobbar för att alla barn och ungdomar ska kunna hitta rörelseglädjen och kunna vara med och välja på vilken nivå man vill träna och/eller tävla. Det egna drivet ska vara ledande och inte vad man kan i form av rörelser. Gympa för alla, träning hela livet!
Anne-Lee har bred erfarenhet från gymnastiken där hon varit engagerad i flera olika delar som artistisk gymnastik, truppgymnastik, familjegympa, barngympa och från ungdomar inom både bredd och trupp samt gruppträning för vuxna.
– Även min erfarenhet från utlandstjänster och den erfarenheter jag samlat på mig gällande kulturella skillnader var ett pluss.
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider