helsida_bostad
Någon släpade ut Annas tacka och slaktade den mitt på fältet.

Annas tacka slaktades på fältet

Anna Edbom upptäckte igår måndag att en tacka i hagen saknades, efter lite sökande insåg hon att någon släpat ut tackan ur hagen och slaktat den: - Det är hemskt att någon kan göra så, säger Anna till märsta.nu

centrum_artikel_host

Fåren i Ölsta Gård ägs av Anna Edbom, hon har nu 40 får kvar, detta sedan någon natten mot måndag släpat en tacka ur hagen och slaktat den alldeles i närheten:
– Man ser hur de har stuckit en kniv i den bara några meter från hagen där det finns blodspår, sen har de släpat den till diket och lämnat kvar inälvorna som man inte vill ha från djuret, berättar Anna när märsta.nu kommer på besök.

Det är första gången Annas får råkar ut för detta. Omedelbart när hon konstaterade faktum så försökte hon ta in fåren i ladan:
– De var uppjagade, knappt att jag och två hundar fick in dem. Det märks att någon människa jagat runt dem här för att få tag i fåret.

Anna säger att hon kommer polisanmäla incidenten. Hon är berättar att andra fårägare råkat ut för samma sak:
– Det är ju rätt dyrt att köpa ett helt får. Det förvånar mig ändå att någon gör det här, det är mycket folk som går och vältrafikerat, fortsätter Anna.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

toppbanner
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider