vintermarknad_pan
Alexander Kercevic ersätter Anna Lakmaker

Anna Lakmaker slutar på Destination Sigtuna

Anna Lakmaker som varit VD på Destination Sigtuna under många år går vidare och ersätts av Alexander Kercevic som till förordnad VD.

centrum_artikel_host

Destination Sigtuna byter VD. Anna Lakmaker går vidare till nytt uppdrag och Alexander Kercevic tar över som till förordnad VD.
– Det är med en ära och ett sant nöje över att få axla rollen och ta över Annas fina arbete, i väntan på vår kommande VD. Sedan dag ett har det varit roligt och inspirerande att få jobba för den destination jag själv bor i och jag ser fram emot att få fortsätta det arbetet, säger Alexander Kercevic i ett uttalande.

Rekryterar ny VD
Styrelsens ordförande Björn Jonzon uppger att Alexander har stor kunskap om bolaget och det arbete som pågår just nu och kommer att förvalta uppdraget väl under den tid som rekryteringen av vd fortsätter.

defacto_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

julmarknad_2022

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

pantamera_avc_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
nrh
connys
marknaden_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider