moderat_sep_pan
Alexander Kercevic ersätter Anna Lakmaker

Anna Lakmaker slutar på Destination Sigtuna

Anna Lakmaker som varit VD på Destination Sigtuna under många år går vidare och ersätts av Alexander Kercevic som till förordnad VD.

centrum_artikel_host

Destination Sigtuna byter VD. Anna Lakmaker går vidare till nytt uppdrag och Alexander Kercevic tar över som till förordnad VD.
– Det är med en ära och ett sant nöje över att få axla rollen och ta över Annas fina arbete, i väntan på vår kommande VD. Sedan dag ett har det varit roligt och inspirerande att få jobba för den destination jag själv bor i och jag ser fram emot att få fortsätta det arbetet, säger Alexander Kercevic i ett uttalande.

Rekryterar ny VD
Styrelsens ordförande Björn Jonzon uppger att Alexander har stor kunskap om bolaget och det arbete som pågår just nu och kommer att förvalta uppdraget väl under den tid som rekryteringen av vd fortsätter.

ungdomsarbete_helsida

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
galan_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
connys
swedol_outsider