sap_feb_pan
Polis vid Märsta station med anledning av ett sedlighetsbrottFoto: MMS-Bild

Anmälan om sedlighetsbrott vid Märsta station – Man onanerade framför folk

En man greps för sedlighetsbrott under förmiddagen sedan han onanerat vi Märsta station: - Han greps av någon form av personal först innan polis kom dit, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Polis larmades till Märsta station klockan 9.28 sedan en man ska ha onanerat framför folk. Mannen greps av personal som jobbade på station innan polis kom dit. Polis identifierade mannen innan han sen avvisades. Enligt Polisen är en anmälan om sexuellt ofredande upprättad.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider