kyrka_advent _pan
Foto: Insändarbild

Ändrade tider för bussarna

På söndag startar satsningen med tåg varje kvart och skip stop, samtidigt är det även nya tider för en del av bussarna i kommunen.

centrum_artikel_host

Det kan vara vissa förändringar i busstrafiken i samband med vintertidtabellen som sätter igång på söndag. SL inför tåg varje kvart från Märsta och två i timmen ska vara snabbtåg som inte stannar vid några av stationerna. Samtidigt kommer en del av bussarna i kommunen att få ändrade tider, exakt hur du påverkas går att se via SL.se.

connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
connys
swedol_outsider