centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Andra raka nederlaget för Skånela

Skånela förlorade den svåra bortamatchen mot Varberg med 26-21: - Vi gör det bra, står upp och blir inte överkörda men missar en massa lägen bara, säger Jesper Östlund, assisterande tränare.

centrum_artikel_host

Skånela saknade Fredrik Olsson och sedan tidigare även Yosef Rahali, i matchen mot Varberg försvann även Iris Ganibegovic sporadiskt. Det gjorde att få fick spela mycket. Det kan ha varit en av anledningarna till att Skånela bara gjorde 21 mål:
– Det blev en del nya roller, vi tappar i dynamik i offensiven när Fredrik inte är med, likaså en försvarsspelare. De som spelade gör det bra, men orkar anse inte, vi går på få spelare, analyserar Jesper Östlund, assisterande tränare.

”Får jaga”
Det var en till stora delar jämn match Skånela hade sin enda ledning kring minut 20, därefter var Varberg i förarsätet och ledde i paus med 14-12. I andra skaffade man sig konstant 3-4-måls ledning och höll Skånela på avstånd.
– Vi är för dåliga i avslut fram för allt, missar bra lägen vilket gör att vi inte orkar hela vägen. Vi får jaga hela tiden, missar kanske 12-13 reda frilägen, då är det svårt att vinna, säger Jesper Östlund.

Källström främste framåt
Simon Källström satte sex bollar i mål och blev främste skånelait offensivt, men han borde ha gjort fler anser Östlund:
– Han missade mer än vi är vana att se. Han kanske skulle dragit in ett par till. Men det finns mycket att förbättra, spelmässigt är vi bra, vi blir inte överkörda, vi kan inte gå grina över detta utan ska kämpa ännu hårdare. Vi ska göra allt vad vi kan för att ta oss ur detta, vi vet hur vi ska hantera svackor

Målen
Källström 6, Ganibegovic 3, Nielsen 3, Axelsson 2, Söderman 2, Ladan 2, M.Nilsson 1, Filén 1, Frank 1

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host