moderat_pan_nov
Foto: Wings/Insändarbild

Andra raka nederlaget för Wings

Wings som inledde ettan med fem raka segrar har nu två raka nederlag sedan Kalix vunnit med 5-2 i Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

Första perioden var mållös mellan Wings och Kalix inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra gav Mateusz Szurowski Wings ledningen i Power play. Wings drog dock på sig en utvisning kort därpå som Kali förvalta på bäst asätt. 9.23 in i perioden hade man även tagit ledningen och kort därpå stod det även 1-3 på resultattavlan. Didrik Lif reducerade för Wings efter 16.25 vilket ingav hopp inför tredje. Wings gick hårt för kvittering och vann skotten med hela 17-8 i slutperioden, men när Hampus Sjöholm satte 4-2 var det punkterat. 5-2 kom sen i tom kasse kort därpå. Bittert för Wings som ändå leder serien men Kalix har två matcher tillgod och är tre poäng efter. Redan på söndagen är det ny match när Vännös kommer till Pinbackshallen.

Målen
Mateusz Szurowski och Didrik Lif.

centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider