centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Andra raka nederlaget för Wings

Wings som inledde ettan med fem raka segrar har nu två raka nederlag sedan Kalix vunnit med 5-2 i Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

Första perioden var mållös mellan Wings och Kalix inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra gav Mateusz Szurowski Wings ledningen i Power play. Wings drog dock på sig en utvisning kort därpå som Kali förvalta på bäst asätt. 9.23 in i perioden hade man även tagit ledningen och kort därpå stod det även 1-3 på resultattavlan. Didrik Lif reducerade för Wings efter 16.25 vilket ingav hopp inför tredje. Wings gick hårt för kvittering och vann skotten med hela 17-8 i slutperioden, men när Hampus Sjöholm satte 4-2 var det punkterat. 5-2 kom sen i tom kasse kort därpå. Bittert för Wings som ändå leder serien men Kalix har två matcher tillgod och är tre poäng efter. Redan på söndagen är det ny match när Vännös kommer till Pinbackshallen.

Målen
Mateusz Szurowski och Didrik Lif.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
connys
pantamera_out