sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

centrum_artikel_host

I början av matchen genomfördes tre shoot-out av varje lag, och båda lagen träffade målet varje gång, vilket resulterade i en 3-3-ställning när matchen började. Hemmalaget tog sedan ledningen med 4-3 och 5-3, men Skånela lyckades reducera och göra målet 5-4 efter nästan åtta minuters spel. Båda lagen spelade en trög och långsam handboll i första halvlek och gick jämnt med hemmalaget i målprotokollet, där hemmalaget ledde med 14-13 vid halvtid.

I den andra halvleken kom Skånela ut med mer energi och förbättrade anfallsspelet. De tog snabbt ledningen med 17-14 efter 3,5 minuter. Hemmalaget hade svårigheter att bryta igenom Skånelas försvar, vilket resulterade i tekniska fel som Skånela utnyttjade. Skånela höll ledningen under resten av matchen med en marginal på mellan tre och sju mål och säkrade segern med en klar slutresultat på 33-27.

Simon Lindberg var utnämnd till matchens bästa spelare för Skånela på grund av hans imponerande prestation. Målen för Skånela gjordes av olika spelare, bland annat Linus Wärnmark, Gusten Montonen, Simon Lindberg, Anton Nilsson, Jesper Forslund, Isak Nielsen, Gustav Näslund, Emilio Lahdo, Max Broman, Max Haborn, Filip Tapper och David Källemyr.

sportlov
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
spedition_outsider
stentekompani_outsider
connys