centrum_panorama_hostshopping
Foto: American Express

AMEX satsar på ny lounge

American Express satsar på ny lounge och stänger nuvarande för renovering till 2024.

centrum_artikel_host

Amex Lounge har haft ett samarbete med Pontus Frithiof under några år. Loungen låg i anslutning till Pontus in the air som nu har stängt. Även nuvarande Amex lounge kommer att stänga under mitten av mars för att renoveras. 2024 öppnar den upp igen.
– Under 2023 inleder vi en av American Express Nordics största satsningar och mest omfattande ombyggnationer på Arlanda flygplats. Tillsammans med Swedavia och framstående arkitekter och designers kommer vi att bygga en ny Amex Lounge, på 700 kvadratmeter, i absolut världsklass, säger Philip Trocmé, Nordisk VD, American Express.

Under tiden kommer medlemmar att vara välkomna till Amex Pop Up Lounge i närheten av Gate F26 på Terminal 5.

joes-helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

ica_helsida
connys_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida
defacto_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
dack_outsider
nrh
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
joes_outsider