nationaldagen_pan
Foto: American Express

AMEX satsar på ny lounge

American Express satsar på ny lounge och stänger nuvarande för renovering till 2024.

centrum_artikel_host

Amex Lounge har haft ett samarbete med Pontus Frithiof under några år. Loungen låg i anslutning till Pontus in the air som nu har stängt. Även nuvarande Amex lounge kommer att stänga under mitten av mars för att renoveras. 2024 öppnar den upp igen.
– Under 2023 inleder vi en av American Express Nordics största satsningar och mest omfattande ombyggnationer på Arlanda flygplats. Tillsammans med Swedavia och framstående arkitekter och designers kommer vi att bygga en ny Amex Lounge, på 700 kvadratmeter, i absolut världsklass, säger Philip Trocmé, Nordisk VD, American Express.

Under tiden kommer medlemmar att vara välkomna till Amex Pop Up Lounge i närheten av Gate F26 på Terminal 5.

connys_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

pantamera_avc_helsida
bygdensdag_helsida
seniormassa_pan

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
nationaldag_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out