eu_valet_panorama
Foto: Pressbild

American Express Lounge inviger ny och större lounge på Arlanda

American Express Lounge öppnar sin nya lounge på Arlanda flygplats i Stockholm den 4 april. Loungen, belägen i Terminal 5 mellan gateområde E och F, är dubbelt så stor som den tidigare och är den största loungen som American Express någonsin har haft i Norden.

centrum_artikel_host

Centurion- och Platinum-medlemmar är välkomna till den nya loungen före avfärd. Designen är inspirerad av skandinavisk natur och minimalism och menyn är utformad av den kände krögaren Pontus Frithiof.

Philip Trocmé, Country Manager, Nordics på American Express, säger att tillgången till flygplatslounger är en mycket uppskattad förmån bland deras medlemmar.

Designen av loungen har inspirerats av skandinavisk natur och enkelhet och inkluderar nordisk konst, rå skiffersten och massiv ek. Arkitektstudion Whyte Lilja har planerat loungen för att skapa en drömsk atmosfär med dynamisk belysning.

Pontus Frithiof, en känd stjärnkock, driver loungen och har skapat en meny med en blandning av olika rätter, inklusive traditionella och vegetariska alternativ. Loungen erbjuder också ett brett urval av drycker, inklusive öl från lokala bryggerier och champagne.

Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia, är glad över att få en ny lounge på Arlanda och ser det som en del av flygplatsens fortsatta utveckling.

pantamera_avc_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

bygdensdag_helsida
connys_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider