centrum_panorama_hostshopping
Alouch avgår som tränare.Foto: märsta.nu

Alouch avgår som tränare i MIK

Philip Alouch avgår som tränare för Märsta IK med omedelbar verkan. Märsta IK är jumbo i Division 3 inför höstsäsongen.

centrum_artikel_host

Märsta IK meddelar att Philip Alouch avgår som tränare för klubbens. Alouch, som varit en del av klubben nästan hela sitt liv, tog över laget under en svår period och har genom sitt engagemang och ledarskap bidragit till lagets framgångar, inklusive avancemang till division 3.

I år har laget mött motgångar, delvis på grund av nyckelspelare som lämnat eller skadat sig. Trots detta var beslutet att avgå taget redan innan säsongen började. Alouch är stolt över sitt arbete och de relationer han byggt, särskilt med ungdomsspelarna han utvecklat till seniorspelare.

Philip Alouch uttrycker sin tacksamhet för klubbens förtroende och stöd, särskilt från Camilla och Joakim Folmer-Hansen, Helena Sporrong och Daniel Strandberg. Klubbens ordförande, Camilla Folmer-Hansen, tackar Alouch för hans tid och insatser och uttrycker stor respekt och beundran för hans bidrag till Märsta IK.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host