kommun_skoterska
Foto: Jamshid Jamshidi

Allvarlig trafikolycka på E4:an vid Trafikplats Arlanda – Förare Förd till Sjukhus med Ambulanshelikopter

Tidigt på morgonen idag kallades polis och ambulans till E4:an i norrgående riktning vid trafikplats Arlanda efter rapporter om en allvarlig trafikolycka.

centrum_artikel_host

Vid olycksplatsen hade en personbil voltat och skadeläget var initialt oklart. Räddningspersonal och polispatruller anlände snabbt till scenen för att ge akutvård och säkerställa trafiksäkerheten.

Enligt senaste uppdateringen klockan 07:10 hade föraren, som vid medvetande och kunde tala, förts till sjukhus med hjälp av en ambulanshelikopter. Det är ännu oklart vilken skadegrad föraren har ådragit sig.

Polispatruller på plats arbetar intensivt med trafikdirigering för att minimera störningar och säkerställa säkerheten för andra trafikanter. Samtidigt förbereds bilen för bärgning från olycksplatsen.

Trafikstörningar kan förväntas i området under pågående räddningsinsatser och utredning av olyckan. Motorister uppmanas att vara försiktiga och följa polisens anvisningar om de passerar olycksplatsen.

adhd_kommun
mp_ute_helsida
centrum_host_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

joes-helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

defacto_helsida
connys_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

ica_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
pantamera_out
ica_outsider
mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
nrh