valstadagen_pan
Foto: Daniel Asplund/Swedavia

Allt fler flyg landar på Arlanda

Enligt färsk flygstatistik från Transportstyrelsen har antalet landningar på Arlanda ökat jämfört med förra året men ligger fortfarande under nivån före pandemin.

centrum_artikel_host

Enligt Transportstyrelsens flygstatistik för april som Newsorthy sammanställt har antalet flygningar ökat jämfört med föregående år till länets två flygplatser Arlanda och Bromma. Totalt landade cirka 15 000 kommersiella flyg på svenska flygplatser förra månaden, vilket är ungefär 80% av det förväntade antalet utan pandemins påverkan. I Stockholm landade 8 753 kommersiella flyg i april, vilket är en ökning med 6% jämfört med samma månad föregående år. Trots ökningen är trafiken fortfarande lägre än innan pandemin. Totalt reste cirka 1 855 200 passagerare till och från flygplatserna i länet. Arlanda flygplats hade 7 610 landningar i april, jämfört med 6 900 samma månad föregående år. Det förväntade antalet landningar före pandemin var cirka 11 000 i april.

Denna text genererades med en textrobot

Morgonkollen

Notiser I dagens Morgonkollen med märsta.nu presenterar vi de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafiksituationen och blåljusrapporter i Märsta.

ica_helsida
sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

valstadagen

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

nrh_sigtuna
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

elon_helsida
mp_helsida

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

connys_helsida

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

joes-helsida
Wenngarns_cafe_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

student_outsider
valstadagen_outsider
swedol_outsider
connys
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider
wenngarn_outsider
centrum_outsider_host
nrh
ica_outsider
pantamera_out