centrum_panorama_hostshopping

Åldringsliga slog till på frisörsalong

En liga som inriktade sig på äldre slog till i Märsta.

centrum_artikel_host

Tre personer står åtalade för en mängd stölder, det är omkring 80 målsäganden från norr till söder rapporterar Aftonbladet. Ligan stannade till i Märsta i mars 2016 där de stal en 81-årig kvinnas plånbok i samband med ett besök hos frisören. Stölden upptäcktes omgående men tjuvarna hann lämna platsen.

Ligan inriktade sig just op äldre kvinnor antingen på äldreboenden eller i butiker. Rättegången mot de åtalade som är rumänska medborgare inleddes i Uddevalla i början av maj. Det rör sig om två män och en kvinna.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

brobygget_2024

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna