moderat_pan_nov

Äldre kvinna utsatt för bedrägeri

En äldre kvinna blev på tisdagskvällen utsatt för bedrägeri och lurad på ett stort belopp.

centrum_artikel_host

Det var via telefon som en person ringde upp en kvinna i 80-årsåldern i kommunen. Personen sa sig ringa från kvinnans bank och fick henne att föra över ett större belopp rapporterar UNT. En anmälan om bedrägeri i har upprättats och det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

humbacken_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

oppethus_helsida_2023
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out