centrum_panorama_hostshopping
Albin Tingwall firade segern med lunch på Bistro Valvet i SigtunaFoto: Insändarbild

Albin vidare till semifinal – Firade hemma i Sigtuna

Sigtunabon Albin Tingwall är en av de fyra kvarvarande i Idol och är nu bara två deltävlingar från finalen.

centrum_artikel_host

I fredagsfinalen gick Albin vidare igen. Tennistränaren från Sigtuna framförde Fix you av Coldplay och My way av Frank Sinatra. Han charmade återigen tv-tittarna och juryn. På lördagen var han tillbaka i Sigtuna där han tog en promenad längs strandpromenaden och avslutade med en lunch på Valvet. Nu återstår två deltävlingar innan den stora finalen på Globen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av albin (@albintingwalls)

ica_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

dack_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Blåljus På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

centrum_host_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

connys_helsida
joes-helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
joes_outsider
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host