kyrka_advent _pan
Albin Tingwall firade segern med lunch på Bistro Valvet i SigtunaFoto: Insändarbild

Albin vidare till semifinal – Firade hemma i Sigtuna

Sigtunabon Albin Tingwall är en av de fyra kvarvarande i Idol och är nu bara två deltävlingar från finalen.

centrum_artikel_host

I fredagsfinalen gick Albin vidare igen. Tennistränaren från Sigtuna framförde Fix you av Coldplay och My way av Frank Sinatra. Han charmade återigen tv-tittarna och juryn. På lördagen var han tillbaka i Sigtuna där han tog en promenad längs strandpromenaden och avslutade med en lunch på Valvet. Nu återstår två deltävlingar innan den stora finalen på Globen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av albin (@albintingwalls)

connys_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

agy_oppethus

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

moderat_pan_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
connys
swedol_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh