moderat_pan_nov
Albin Tingwall firade förra veckans seger med lunch på Valvet. Återstår att se om det blir sigtunabesök igen på lördagen. Foto: Insändarbild

Albin klar för final

Sigtunabon Albin Tingwall är klar för Idol-final om en vecka.

centrum_artikel_host

19-årige Albin Tingwall får vara med i Idolfinalen om en vecka. Han får sällskap av Nike Sellmar. Albin var i chock när han blev den första att ropas upp av programledaren Per Lernström.
– Å gud. Hjälp mig, prata! sa han i Tv4.

Idolfinalen går på Tele2 Arena i Stockholm. Dit kommer även ett antal gästartister, som Benjamin Ingrosso och Mis Li. Albin fångade tittarnas och juryns hjärta hela hösten. Nu är han dessutom storfavorit att vinna Idol. Senast Sigtuna kommun hade en Idoldeltagare i final var det Jens Hult.

idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

agy_oppethus
connys_helsida
moderat_pan_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

centrum_host_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out
nrh
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent