eldsjal2024_pan
Albin och Nike Sellmar som vann Idol 2022Foto: Nathalie Ulinder Cuti

Albin föll i finalen

Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Albin Tingwall vann inte Idol men i alla fall svenska folkets hjärtan och han ska nu jobba vidare med musik säger han i en intervju till Aftonbladet:
– Musik kommer det bli, definitivt. Jag kommer göra allt jag kan för att det ska gå vägen.

Redan på förhand insåg han att det inte skulle gå att vinna mot Nike utan såg finalen som ett sätt att marknadsföra sig inför folk i musikbranschen.
– Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne. Det var lite av en återvändsgränd för mig, sa han till Aftonbladet.

Själva uppträdandet? Han missade låttext och mumlade fram flera låtrader innan han hittade tillbaka. Kanske var den stora scenen på Tele2Arena något som fick honom ur balans.
– De här lamporna, de psykar mig helt och hållet, sa han och pekade mot strålkastarna, fortsatte han.

Läs mer: Albin väljer låtar

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

storemore_helsida
spedition_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Nöjesnyheter Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Nu ändras bidragen inom kultur- och fritid

Kulturnyheter Sigtuna kommun planerar för betydande förändringar i kultur- och fritidsbidragen för att främja ökat fokus på kultur och göra stödet mer ändamålsenligt. Beslutet togs under kultur- och fritidsnämndens senaste sammanträde, och förändringarna kommer särskilt att påverka bidragen inom kulturområdet.

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Nöjesnyheter Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

Ökat intresse för odling hos Herresta lada

Kulturnyheter I en tid av allmän oro och osäkerhet har intresset för odling och självförsörjning ökat markant. Hemarbete och en strävan efter en mer hållbar livsstil bidrar troligen till denna ökning. Herresta Lada, som redan har en populär odlingskurs, upplever nu ökat tryck på grund av den ökade efterfrågan på lokal matproduktion.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
spedition_outsider
mp_eu_outsider