centrum_panorama_hostshopping
William Karlsson var i händelsernas centrum efter matchenFoto: nhl.com

Äkta hattrick av Wille

William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

centrum_artikel_host

Det blev säsongens andra hattrick för William Karlsson under söndagskvällen när han skickade in 2, 3 och 4-0 mot Calgary i andra perioden. Totalt har han nu 39 mål och behöver bara ett mål till för att bli den nionde svensken i historien att göra 40 mål.
– Ja, det blev lite ketchup där i mittperioden. Kul. Man har ju inget emot att göra hattrick, säger Karlsson till Sportbladet efter matchen.

Målen kom också inför ögonen på förbundskapten Rickard Grönborg som var i Las Vegas för att se matchen och scouta spelare för VM. Wille som vann VM ifjol vill dock hellre spela längre i Stanley Cup än ansluta till VM. Med sina 39 mål är han även fyra i NHL:s poängliga och han leder hela NHL med +/- 39 mål

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider