eu_valet_panorama

Åkersberga besegrade Märsta IK

Märsta IK föll i den andra omgången av Division 3 Norra Svealand med 4-1 borta mot Åkersberga FC.

centrum_artikel_host

Åkersberga tog en övertygande seger mot Märsta IK med 4-1 i Division 3 Norra Svealand. Matchen började intensivt med Eric Öhnell som satte 1-0 för Åkersberga i den 17:e minuten. Märsta IK fick en tidig varning när Mass Khan drog på sig en varning i den 13:e minuten. Hampus Persaud Arnsbjer dubblade sedan Åkersbergas ledning med ett mål i den 32:a minuten.

Jonas Lindström utökade ledningen för Åkersberga till 3-0 genom ett hörnmål i den 40:e minuten. Strax innan halvtid fick Daniel Eliasson en varning för Märsta IK i den 45:e minuten.

Andra halvlek började med flera spelarbyten, där Frederic Kayembe Ilolo kom in för Hampus Persaud Arnsbjer i den 46:e minuten för Åkersberga. Edwin Duah Boateng byttes också in för Filip Rauhala. Märsta IK genomförde flera byten under matchen för att försöka ändra spelet, men Åkersberga fortsatte att dominera.

Frederic Kayembe Ilolo fortsatte att imponera för Åkersberga och satte 4-0 i den 70:e minuten. Mot slutet av matchen gjorde Moses Weah Junior Hoffman ett tröstmål för Märsta IK, men det var inte tillräckligt för att hota Åkersbergas ledning.

Matchen avslutades med ytterligare varningar för Abdoul Hakim Hakizimana från Åkersberga och Kevin Toure från Märsta IK i den 90:e minuten. Slutresultatet blev 4-1 till Åkersberga, vilket säkrade dem tre poäng i Division 3 Norra Svealand.

Denna text genererades med en textrobot.

centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

pantamera_avc_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

mp_helsida_eu
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider