defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Air Leap flyttar trafik till Arlanda

I slutet av månaden kommer Air Leap att flytta trafik mellan Bromma-Halmstad till Arlanda.

centrum_artikel_host

Halmstads-Bromma blir från och med 29:e november Halmstad-Arlanda.
– Vi har gjort ett strategiskt val att flytta trafiken från Bromma till Arlanda, för att det idag finns en stor överkapacitet till Bromma, men också för att det inte finns någon linje till Arlanda. Vi ser att det finns en efterfrågan att från Halmstad via Arlanda ansluta mot andra destinationer, dessutom passar det bättre mot vårt övriga linjenät på Arlanda, säger Johan Giæver Marvik, kommersiell chef Air Leap.

Air Leaps VD säger vidare att man tror mycket på sin linje Arlanda-Halmstad då den historiskt haft ett stort passagerarunderlag. Man har också inlett ett samarbete med SAS som innebär att man kan boka resor på Air Leaps nät via SAS.
– Vi är också övertygade om att vårt planerade samarbete med SAS kommer att bidraga till att ge våra kunder en heltäckande flygprodukt vad gäller anslutande flyg ut från Arlanda, säger Jon Melkersson, VD Air Leap.

joes-helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

defacto_helsida
connys_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida
dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
nrh
joes_outsider