nationaldagen_pan
Foto: Pressbild/Air Canada

Air Canada etablerar två linjer på Arlanda 2024

Air Canada, Kanadas största flygbolag, kommer att etablera sig på Stockholm Arlanda Airport i juni nästa år.

centrum_artikel_host

Air Canada kommer att erbjuda två direktlinjer till Toronto och Montreal fem gånger i veckan, vilket inte bara kopplar samman den svenska huvudstaden med de största städerna i Kanada, utan även fungerar som en viktig anslutning till hela Kanada och Nordamerika.

Air Canada är känt som det främsta bolaget för reguljär flygtrafik till och från Kanada och deras nätverk är en del av Star Alliance, vilket underlättar för handel och turism.

Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia, säger att detta är ett tydligt tecken på förtroendet för den svenska flygmarknaden. Air Canada kommer att spela en avgörande roll i att knyta samman Stockholm med väletablerade marknader i Kanada, Nordamerika och resten av världen.

Air Canada utökar sin globala närvaro genom att inkludera Stockholm Arlanda Airport som en del av sina strategiska nav i Toronto och Montreal. Med non-stop Dreamliner-flygningar till Stockholm kommer de att erbjuda kunderna val och bekvämlighet när de reser mellan Nordamerika och Sveriges huvudstad.

Från och med den 12 juni 2024 kommer Air Canada att trafikera två direktlinjer från Stockholm Arlanda Airport: Stockholm till Toronto två gånger i veckan och Stockholm till Montreal tre gånger i veckan. Båda linjerna kommer att trafikeras av Boeing 787-8 Dreamliner-flygplan med tre kabinalternativ för passagerarna att välja mellan.

bygdensdag_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

connys_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
connys
nationaldag_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host