vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Äggattack mot idrottshall

Polis fick kallas till en idrottshall i Märst sedan ungdomar kastat ägg mot den.

centrum_artikel_host

UNT.se rapporterar att ett flertal ungdomar kastat ägg mot en idrottshall i Märsta vid 20.50-tiden. Äggkastningen pågick i cirka 30 minuter. Någon som jobbade i hallen såg ungdomarna kasta äggen och larmade polisen.
– En person med något slags ansvar för hallen ser det här och tror först att ungdomarna kastar sten. När vi kommer till platsen visar det sig vara ägg, säger Daniel Wikdahl på Stockholmspolisen till UNT.se

Två ungdomar ska ha utfört äggkastningen, men trots att det pågick under så lång tid så har de lyckats undkomma polisen. En anmälan om skadegörelse upprättades enligt UNT.

Uppdaterad 8.12…

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

ica_helsida
oppethus_dec

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

storemore_helsida
vinter_helsida
joes-helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

defacto_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

slottsby_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

vinter_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
nrh
connys
joes_outsider
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_out
storemore_out
pantamera_out