centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Äggattack mot idrottshall

Polis fick kallas till en idrottshall i Märst sedan ungdomar kastat ägg mot den.

centrum_artikel_host

UNT.se rapporterar att ett flertal ungdomar kastat ägg mot en idrottshall i Märsta vid 20.50-tiden. Äggkastningen pågick i cirka 30 minuter. Någon som jobbade i hallen såg ungdomarna kasta äggen och larmade polisen.
– En person med något slags ansvar för hallen ser det här och tror först att ungdomarna kastar sten. När vi kommer till platsen visar det sig vara ägg, säger Daniel Wikdahl på Stockholmspolisen till UNT.se

Två ungdomar ska ha utfört äggkastningen, men trots att det pågick under så lång tid så har de lyckats undkomma polisen. En anmälan om skadegörelse upprättades enligt UNT.

Uppdaterad 8.12…

defacto_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

dack_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

ica_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
connys
dack_outsider