eu_valet_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Äggattack mot idrottshall

Polis fick kallas till en idrottshall i Märst sedan ungdomar kastat ägg mot den.

centrum_artikel_host

UNT.se rapporterar att ett flertal ungdomar kastat ägg mot en idrottshall i Märsta vid 20.50-tiden. Äggkastningen pågick i cirka 30 minuter. Någon som jobbade i hallen såg ungdomarna kasta äggen och larmade polisen.
– En person med något slags ansvar för hallen ser det här och tror först att ungdomarna kastar sten. När vi kommer till platsen visar det sig vara ägg, säger Daniel Wikdahl på Stockholmspolisen till UNT.se

Två ungdomar ska ha utfört äggkastningen, men trots att det pågick under så lång tid så har de lyckats undkomma polisen. En anmälan om skadegörelse upprättades enligt UNT.

Uppdaterad 8.12…

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

bygdensdag_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
centrum_outsider_host