centrum_panorama_hostshopping
Marcus Svartserud och Lasse SennhedFoto: LS Kontor

Ägarförändringar i LS Kontor

Sigtunabon Marcus Svartserud tar över LS Kontor från Lasse Sennhed som grundat och startat det klassiska märstaföretaget.

centrum_artikel_host

Lasse Sennhed, grundaren av LS Kontor AB, har sålt bolaget till Marcus Svartserud, en långvarig medarbetare som har varit en del av LS sedan 2008. Marcus tar över som ägare och ansvarig för verksamheten från och med den 1 juli 2024.

Efter 32 år med LS är Lasse Sennhed entusiastisk över att lämna över stafettpinnen till Marcus. Han är övertygad om att Marcus kommer att fortsätta driva bolaget i samma anda, med fokus på att tillhandahålla god service och professionellt bemötande till kunderna.

Trots ägarbytet kommer Lasse att fortsätta vara en del av LS som konsult och stödja Marcus på bästa möjliga sätt. Detta markerar en ny era för LS Kontor AB, där kontinuitet och förnyelse går hand i hand för att säkerställa fortsatt framgång och tillväxt.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
connys